• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Profesyonel Kariyer Eğitim Paketi

   
Fiyat : 500 TL 
Ürün Özellikleri
Online Profesyonel İthalat Uzmanlığı Eğitimi İthalat yurtdışında üretilmiş bir malın, ülkedeki alıcılar tarafından satın alınmasına denir.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Alacağınız Profesyonel Uzmanlık Eğitimleri:

1- İnsan Kaynakları Eğitimi (MEB ONAYLI)
2- Halkla İlişkiler (DEVLET ÜNİVERSİTESİ ONAYLI)
3- Temel Muhasebe ve Finansman (DEVLET ÜNİVERSİTESİ ONAYLI)

Günümüzde hemen hemen her şirketin İnsan Kaynakları departmanı bulunmaktadır. Şirketler verdiği önemli kararlarda İnsan Kaynakları Departmanına ihtiyaç duyar. İnsan Kaynakları bir şirketin işe alımlarından, çalışma saatlerine kadar personelin özlük dosyası işlemlerinden, iş yerinde yaşadıkları sorunlara kadar tümüyle ilgilenen bir bölümdür. Yani kısacası İnsan Kaynakları bir kuruluşun kalbidir.

Halkla İlişkiler; kişi, kurum ve organizasyonların stratejik iletişim çalışmaları ile yaratılmak istenilen imajın, karşılıklı iyi niyet prensipleri üzerine inşa edilerek iletişim kurulması sanatıdır. Halkla İlişkiler eğitimi almış biri özel veya devlet her kurumda çalışabilir. En kısa bağlamda yapacağı iş; çalıştığı kişi, kişiler veya kurum için toplumun gözünde imajı pozitif ve devamlı tutmaktır. Yani kurumun dış dünyayla bağlantısını sürdüren vazgeçilmez bir departmandır.

Temel Muhasebe ve Finansman: Temel muhasebede amaç para kazanma amacı olsun olmasın tüm kurumların gelir ve giderlerini raporlamak ve takip etmektir. Genel muhasebe tüm işletmeler için hayati bir önem taşımaktadır. Zor bir işlem olan genel muhasebe mutlaka muhasebe konusunda uzman birisinin ellerine emanet edilmelidir. Bundan dolayı muhasebe ve finans eğitimi alan kişiler tüm kurumlarda kendilerine iş imkanı yaratabilmektedir.

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay