• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Profesyonel Bakım Eğitimi

   
Fiyat : 450 TL 
Ürün Özellikleri
Eğitim, internet ortamında uzaktan eğitim yöntemiyle verilmektedir. Eğitime dokümanlar uzaktan eğitim sistemine yüklenmiş olup
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Eğitim, internet ortamında uzaktan eğitim yöntemiyle verilmektedir. Eğitime  dokümanlar uzaktan eğitim sistemine yüklenmiş olup, katılımcılar eğitim süresi içerisinde diledikleri gün ve saatlerde sisteme giriş yaparak eğitimlerini tamamlayabilirler.

PROFESYONEL BAKIM EĞİTİMİ
Yaşlı ve çocuk bakıcı – refakatçisi eğitim kursu eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde, bakım evlerinde, hastanelerde, geriatri ve psikiyatri kliniklerinde, huzur evlerinde ve evde hasta bakımı ile uğraşan veya uğraşmak isteyen bireylerin eğitimi için özel olarak geliştirilmiş bir eğitim programıdır.

YAŞLI BAKICISI
Ailede özel bakıma ihtiyaç duyan yaşlılar için aile üyeleri yetersiz kaldığında, profesyonel yaşlı bakıcısı desteği almanız gerekir.

İlerleyen yaşla birlikte, kişisel bakımın da zorlaştığı yaşlı insanlar, yatalak ya da yarı hareketsiz olduğunda profesyonel destek şarttır. Sadece ilgi değil, bununla birlikte sevgi ve arkadaşlık da önemlidir. Yaş ilerledikçe kendini yalnız hisseden ve güçsüz hisseden bireyler birinin desteğini beklerler. Bu destek için çocuklar çalışıyorsa ya da aile bireyine bakmak istemiyorsa en iyi çözüm olan yaşlı bakımıyla mümkün olacaktır.

Yaşlı bakımı herhangi bir hastalık söz konusuysa farklı, rutin bir bakım söz konusu olduğunda farklı şekilde değerlendirilir. Bu nedenle yaşlı bireyin durumu dikkate alınarak gerekli plan gerçekleşir. Yaşlı bakım alanında alacağınız eğitim çevrenizde bakıma ihtiyaç duyan kişilere yardımcı olmanızı sağlayacağı gibi bu alanda sizlere çalışma fırsatı da sunacaktır.

TEMEL PSİKOLOJİ
Psikoloji psyche (nefes, ruh, zihin) ve logos (düzenli söz, bilgi) kelimelerinin birleşmesinden meydana gelmiştir. Psikoloji, organizmanın davranışlarını ve bu davranışlarla ilgili psikolojik, sosyal ve biyolojik süreçleri inceleyen pozitif bir bilimdir. İnsan, sürekli olarak öğrenme ihtiyacı hisseder.Psikoloji, farklı kültür ve ülkelerde yaşanan toplumsal değişimin birey üzerindeki etkilerini ve kültürel farklılıkları inceler. Öğrenme ve bellek konularındaki araştırmalarda kaydedilen gelişmeler, psikoloji biliminin önemini daha da artırmaktadır. Temel Psikoloji sertifikalı eğitimi size hem iş dünyasında iyi bir referans olacak, hem de bilginize bilgi katacak.

ÇOCUK GELİŞİMİ VE BAKIMI
Çocuk Gelişimi ve Bakımı Eğitimi’nin amacı, 0-18 yaş grubu normal gelişim gösteren, özel gereksinimi olan, korunmaya muhtaç, çalışan, göçmen, suça yönelmiş ya da hastanede yatan çocukların zihinsel, motor, öz bakım, sosyal ve duygusal gelişim alanlarını yaş düzeylerine uygun olarak değerlendiren, her çocuğun bireysel özelliklerine göre geliştirici eğitim ve destek programları hazırlayan ve uygulayan çocuk gelişimci yetiştirmektir. Bu görevini yaparken çağdaş ve bilimsel yaklaşımlarla, çocuk, aile, eğitimci ve toplumla ilgili projeler geliştirir; projeleri toplumun her kesiminden çocuk ve ailelerin yüksek yararına olacak şekilde hayata geçirip yaygınlaştırır. Aynı zamanda bu eğitim çocuk bakımı beslenmesi, fiziksel güvenliğini sağlama, çocuğun yaşına uygun etkinlik geliştirme konularını kapsamakta; evde çocuk bakımı mesleğini icra edenler, anneler ve anne adaylarına yönelik düzenlenmektedir.

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay