• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Kozmetik Eğitimi

   
Fiyat : 650 TL 
Ürün Özellikleri
Kozmetik sektöründe çalışan ya da çalışmak isteyenlere kozmetik mevzuatına bağlı olarak yayınlanmış kılavuzların içeriği, yorumlanması ve uygulanması
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Kozmetik sektöründe çalışan ya da çalışmak isteyenlere kozmetik mevzuatına bağlı olarak yayınlanmış kılavuzların içeriği, yorumlanması ve uygulanması hakkında detaylı bilgiler sunmaktadır.

Kozmetik vücudun temizlenmesi, çekiciliğin arttırılması ve görünümün güzelleştirilmesi amacıyla kullanılan ürün ve maddelerdir. Süslenmek, güzel görünmek ve güzel kokmak tarihin her döneminde görülen sosyal bir davranıştır. İnsanlar içinde yaşadıkları dönemin ve ülkenin kültürüne göre her zaman süslenmeye önem vermiştir. Yüzyıllardan beri önce sanatsal, sonra yarı sanatsal, yarı bilimsel bir uğraş olan kozmetolojinin bilimsel temele oturması 20 yy. da gerçekleşmiştir. Güzel ve düzgün makyaj uygulaması yapabilmek için kaliteli kozmetik ürünlerine ihtiyaç vardır. Makyaj kozmetikleri fondötenler, pudralar, allıklar, göz makyaj ürünleri ve dudak boyalarıdır.

İş İmkankarı

Güzellik salonlarında, kuaför salonlarında, cilt bakım salonlarında, mankenlik ajanslarında, sinema ve televizyon stüdyolarında, büyük otellerde, kozmetik sanayisinde, güzellik malzemesi satan ve pazarlayan iş yerlerinde çalışma olanakları vardır.

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay