• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     ISO 9001:2015 KALİTE BAŞ DENETÇİLİK EĞİTİM PROGRAMI

   
Fiyat : 550 TL 
Ürün Özellikleri
Türkiye’de son 2 yıldır; İsrafın önlenmesi,
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

İŞ YERLERİNE ISO KALİTE DENETİMİ GELİYOR! BAŞ DENETÇİ’ ye TALEP ARTIYOR !
Türkiye’de son 2 yıldır; İsrafın önlenmesi, Kurum Kalitesinin Yükseltilmesi ve disiplinin sağlanabilmesi için ISO 9001:2015 Kalite Belgesi zorunlu hale gelmiştir.

Bu Sektörde Yetişmiş eleman yetersizliği sebebi ile İSTİHDAM yaratılmaya başlanmıştır.

Uluslararası ISO 9001:2015 Baş Denetçisi ( Müfettiş olmak için en az Lise Mezunu olmanız yeterlidir. 

ISO KALİTE BAŞ DENETÇİLİK TÜM DÜNYADA DENKLİĞİ OLAN ULUSLARARASI BİR MESLEK DALIDIR.

ISO BAŞ DENETÇİ OLDUKTAN SONRA HAKLARINIZ

1-) ISO Kalite Baş denetçiler; Firmalarda, Şirket ve Holdinglerde Doğrudan Kalite Müfettişi ve Kalite MÜDÜR’ü Olarak işe başlamaktadır.

2-) Kendi Kalite Danışmanlık ofisinizi açabilirsiniz Tüm Türkiye’de neredeyse yasal mecburiyet haline gelen ISO 9001:2015 Kalite kurulumlarını yapıp Kalite belgesi Düzenleyebilirsiniz .

3-)Ülkemizde en küçük işletmeye yapacağınız kurulumlardan Minimum 5,000 TL den başlayarak Kurulum yapacağınız Firmanın büyüklüğüne göre 1 Milyon TL ye kadar ISO kurulum kazancı elde edebilirsiniz.

BAŞ TETKİKÇİ HANGİ BÖLÜMLERDE ÇALIŞABİLİR?

Fabrika, hastane, belediye, üniversite, hizmet kurumları, danışmanlık hizmetleri vb. üretim ve hizmet alanında faaliyet yürüten kurum ve kuruluşlarda iç denetçi, bağımsız denetçi, denetim ve koordinasyon, kalite sorumlusu, sistem yöneticisi, International Auditor gibi bölümlerinde oldukça geniş bir çalışma yelpazesi vardır.

BAŞ TETKİKÇİ FİRMALARDA NE İŞ YAPAR?

Yönetim sistemi kurulu olan kuruluşlarda, sistemin işlerliğini ve sürekli iyileştirme yapılıp yapılmadığını kontrol eden ve bunu belgelendirme firmasına raporlayan kişidir.

Sadece eğitim almış olduğu standartları denetleyebilir.

Profesyonel hizmet sunarlar.

Firmalarda kurumsallaşma sürecine katkı sağlar.

Firmaların performanslarını iyileştirmesi için yol gösterirler.

Kamu ve özel ihalelerde rekabet gücü sağlar.

Süreçleri en son gerekliliklere göre yöneterek , paydaşların güvenini sağlamak.

Değer katan bir tetkik için, planlamak, gerçekleştirmek, ve takip etmek

Kalite standartlarını üst seviyeye taşımak için yeni stratejiler geliştirmek.

İş süreçlerinin, kanunlara ve mevzuata uygunluğunu kontrol etmek.

BAŞ DENETÇİ MÜFETTİŞ

Malumunuz geçtiğimiz son iki yıldır tüm dünya ülkelerinde kalite kurulum ve standartlarını koruma ve geliştirme alanında yüzlerce denetim yapılmış olup, sonucunda ISO kurulumu olmayan, ISO Baş Denetçi çalıştırmayan yerli, yabancı kurum ve kuruluşlara cezai yaptırım uygulanmıştır.

Ülkemizin refah seviyesini, üretilen ürün ve hizmetleri, Uluslararası pazarlarda gerekli normlar dahilinde sergileyebilmemiz adına önem arz eden bu adım bir çığ gibi ilerlemekte ve büyümektedir. Ulusal ve Uluslararası çalışma, hizmet ve Pazar alanında kalitemizi en üst seviyeye taşıyacak olan bu belgelendirme ve yetkilendirme sistemi tüm dünya ülkelerinde zorunlu hale getirilmiştir.

Artık her kurum ve kuruluş kendi faaliyet alanları çerçevesinde sektör, branş ve departman bazlı olarak ISO kurulumunu yaptırmalı ve departmanlar için de en az bir ISO Baş Denetçi ve her on çalışanda bir ISO İç Tetkikçi çalıştırma zorunluluğu mevcuttur. İş yerleri Resmi Gazetede ve ilgili kanuni yaptırımlarda tebliğ edilen bu zorunluluk kapsamında ISO Baş Denetçi ve ISO İç Tetkikçi istihdamı başlatmış bulunmaktadır.



 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay