• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Emlak Müşavirliği

   
Fiyat : 500 TL 
Ürün Özellikleri
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ve Üniversite Onaylı Olmak Üzere Sertifika Eğitim Programıdır........
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ve Üniversite Onaylı Olmak Üzere İki Ayrı Seçenekli Resmi Geçerlilikte Sertifika Eğitim Programıdır. İşyeri Açarken ve Emlak Komisyonculuğu Yaparken Kullanabilirsiniz.
Oda ve Dernekler Bu Sertifikayı Vermeye Haiz DEĞİLDİR. Bu Yetki Sadece Üniversitelere ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Kurumlarca Verilebilmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı Uzaktan Öğretim Kursu Vasfı Taşımayan Kursların Uzaktan Eğitim Verme Hakkı Yoktur.
Ne Paranızı Nede Zamanınızı Boşa Harcamayın.

Üniversite veya Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Olarak Alacağınız Emlak Müşavirliği Belgesini Türkiye’deki Tüm Resmi ve Özel Kuruluşlar Tanımak Zorundadırlar.
Bu Belge Geçersiz yada Bizim Düzenlediğimiz Kurslardan Alacaksınız Diyen Kurum ve Kuruluşları Hemen BİMER’e Şikayet Etmekten Geri Kalmayın, Sizi Kandırmalarına İzin Vermeyin…

Türkiye’nin tek Emlak Müşavirliği veren MEB ve YÖK onaylı kurumlardan DEV FIRSAT!

EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ lisansı almanın özel şartları:

Dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya mühendislik fakültelerinin harita ve kadastro, inşaat, mimarlık ve şehir planlaması bölümlerinden veya ön lisan eğitimi veren Tapu ve Kadastro Meslek Yüksek Okulu ile Meslek Yüksek Okullarının “Emlak ve Emlak Yönetimi” programından mezun olmak yahut Yüksek Öğretim Kurulunca bunlara denkliği kabul edilen yurt içi ve yurt dışı yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak gereklidir.

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay