• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Bilgi Güvenliği ve Otomasyon Yönetimi

   
Fiyat : 400 TL 
Ürün Özellikleri
Bilgi Güvenliği ve Otomasyon Yönetimi Eğitimini Online Sertifikalı eğitim ayrıcalığıyla
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Bilgi Güvenliğine Giriş ve Temel Kavramlar: Bu ünitenin amacı; bilgi sistemlerinde yer alan kullanıcıların bilgi, bilgi varlığı, bilgi güvenliği kavramlarını açık biçimde tanımalarını sağlamak; bilgi güvenliğinin sağlanması konusunda kimlerin sorumlu olduğuna dair bilinçlenmesini sağlamak ve bilgi güvenliği hususunda hem bireylerin hem de kurum ve kuruluşların alması gereken önlemleri öğrenmelerini sağlamaktır.
Dijital Dünyada Kimlik ve Şifre Yönetimi: Bu ünitenin amacı, kurum çalışanlarının bilgi sistemlerine erişirken kullandıkları kimlik ve parolaların anlamına ve önemine dikkat çekmek; parola kullanımı ve parola güvenliğine ait kavramları ve araçları tanıtmaktır.
İnternet ve Elektronik Posta Kullanımında Bilgi Güvenliği: Bu ünitenin amacı kurum çalışanlarının internet ve e-posta hizmetlerinden yararlanırken karşılaşabilecekleri tehlikelere dikkat çekmek ve bu tehlikelere karşı alınacak tedbirleri belirtmektir.
Kişisel Bilgisayar ve Ağ Ortamında Bilgi Güvenliği: Bu ünitenin amacı, kullanıcıların kişisel bilgisayarlarındaki ve ağ ortamındaki çeşitli riskleri tanımalarını, bu risklere karşı alabilecekleri önlemleri öğrenmelerini sağlamaktır.
Bilgi Güvenliğine Yönelik Diğer Tehditler: Bu ünitenin amacı bilgi güvenliğini tehdit eden unsurları tanıtmak ve bu tehditleri ortadan kaldırmanın yollarını göstermektir.
Kurumsal BGYS: Bu ünitenin amacı, kurumdaki Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi’ni kavramsal ve teknik uygulamalar bağlamında tanıtmaktır.

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay