• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Yaşlı Bakımı ve Hasta Bakıcılığı Eğitimi

   
Fiyat : 435 TL 
Ürün Özellikleri
Yaşlı Bakımı ve Hasta Bakıcılığı Eğitimi Profesyonel Yaşlı Bakımı ve Hasta Bakıcılığı Eğitimi Yaşlı bakımı, koruyucu, tedavi ve rehabilite edici düzey
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Yaşlı Bakımı ve Hasta Bakıcılığı Eğitimi

Online Profesyonel Yaşlı Bakımı ve Hasta Bakıcılığı Eğitimi

Yaşlı bakımı, koruyucu, tedavi ve rehabilite edici düzeyde sağlığın korunmasından, son dönem hasta bakımına kadar olan hizmetleri içine alan geniş bir kavrama denmesidir. Bakıcılığın amacı, hastalığı ya da yetersizliğine bakılmaksızın, gereksinimi olan yaşlıya, bağımsızlığını sürdürebildiği ve istediği sürece, kendi evinde yaşama olanağı sağlayabilmektedir. Bu eğitim ile sizlere yaşlı bakımı ve bakıcılığı hakkında sizlere kolaylık sağlayacak bazı yollar ve teknikler önererek üstesinden nasıl gelebileceğinizi sizlere aktarıyoruz.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir hemşire, hasta bakıcı ve bu alanda hizmet gösteren bireyler profilinde olan birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için harika bir fırsat.

Bu eğitimde; evde bakım hizmetleri, yaşlıda görülen hastalıklar sebepleri ve çözümleri vb konuda gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahiğp olacaksınız.

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay