• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Yönetici Yetiştirme & Geliştirme Programı

   
Fiyat : 700 TL 
Ürün Özellikleri
önetici Yetiştirme & Geliştirme Programı Akademi Lider’ den süper bir eğitim daha Online Yönetici Programı. Yönetim teorisi ve fonksiyonlarının yer al
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

önetici Yetiştirme & Geliştirme Programı

Online Sertifikalı Eğitimler’ den süper bir eğitim daha Online Yönetici Programı. Yönetim teorisi ve fonksiyonlarının yer aldığı bu eğitim toplam 16 hafta süre zarfında sürmektedir. Her hafta video dersler ve çeşitli uygulamaların yer aldığı bu eğitim sonunda uluslararası geçerli Profesyonel Yöneticilik Sertifikası ile Akademi Lider Global Yönetici Yetiştirme Programı Diploması alacaksınız.

Unutmayın! Liderlik ve Yöneticilik Eğitimleri Türkiye’de sadece Online Sertifikalı Eğitimler'den’ den alınır.

Bu eğitimde; bir yöneticinin ihtiyacı olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahipğ olacaksınız.

Yönetici Yetiştirme & Geliştirme Programı

Akademi Lider tecrübelerini siz değerli Lider ve Yöneticilerine aktarmaya devam ediyor. Liderlik ve yöneticilik alanında ülkemizde ilk akademik çalışmaları yürüten kurum olarak size uzaktan eğitimle akademik ve uygulamalı bir yöneticilik eğitimi sunmaktadır. Kursu alır almaz aktif olan online eğitiminiz her hafta yayınlanır ve 16 hafta boyunca sürer. Bitiminde global sertifikanıza kavuşursunuz. Çeşitli konularda eğitimler alma hakkı elde edersiniz. İçerisinde hem teorik hemde pratik bilgilerin bulunduğu bu özel programı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Onlline Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay