• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Toplam Kalite Yönetimi Eğitmenliği Eğitimi

   
Fiyat : 520 TL 
Ürün Özellikleri
Toplam Kalite Yönetimi Eğitmenliği Eğitimi Online Toplam Kalite Yönetimi Eğitmenliği Eğitimi Küreselleşmeyle birlikte işletmeler de uluslararası rekab
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Toplam Kalite Yönetimi Eğitmenliği Eğitimi

Online Toplam Kalite Yönetimi Eğitmenliği Eğitimi

Küreselleşmeyle birlikte işletmeler de uluslararası rekabetin içine sürüklenmişler ve kızışan rekabet, organizasyonlarda kaliteyi artırırken, bir taraftan da maliyetleri aşağıya çekmeyi sağlayacak değişikliklerin yapılmasını gerekli kılmıştır. Günümüzde işletmelerin amacı hayatta kalabilmek ve piyasada en iyi olabilmektir. Bu amaca ulaşmak için çağdaş yönetim anlayışlarından biri olan Toplam Kalite Yönetimi sistemi başarıyla uygulanır . Bu eğitim ile bu sistemin üstesinden nasıl gelebileceğinizi ve bu eğitimin eğiticisi olma yollarını sizlere aktarıyoruz.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir yönetici ve eğitmen profilinde olan birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyoruz.

Bu eğitimde; toplam kalite yönetimi, kalite yöneticiliği ve eğiticilik konusunda gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma fırsatı yakalayacaksınız.

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay