• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Rüzgar Enerjisi Uzmanlığı ve Danışmanlığı Eğitimi

   
Fiyat : 1000 TL 
Ürün Özellikleri
Rüzgar enerjisi, insanlığın artan enerji ihtiyacının karşılanması konusunda büyük öneme sahiptir. Rüzgar enerjisinin elektrik üretimindeki payı sürekl
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar


Rüzgar enerjisi, insanlığın artan enerji ihtiyacının karşılanması konusunda büyük öneme sahip olmaktadır. Rüzgar enerjisinin elektrik üretimindeki payı sürekli artmaktadır ve bu alanda yapılan büyük yatırımlar ile rüzgar enerjisi teknolojisi sürekli gelişim göstermektedir.

Gelişen teknoloji ve artan iş sahasının doğal bir sonucu olarak Rüzgar Enerjisi profesyonellerine ihtiyaç duyulmaya başlanmıştır. Uzmanların ve danışmanların rüzgar enerjisi teknolojileri alanında etmesi ihtiyacı daha da büyümektedir.

Bu kurs ile sizlere rüzgar enerjisinden nasıl faydalanabileceğinizi, rüzgar enerjisi sistemlerinin projelendirilmesi sırasında ve saha çalışmaları aşamasında dikkat edilmesi gerekenleri sizlere aktarıyoruz.

Hem teorik bilgileri hem de uygulamaya dönük bilgileri edinebileceğiniz kursumuzla profesyonel kariyerinize yön veren olacaksınız. Rüzgar enerjisi sistemleri projelerinde sizlere kolaylık sağlayacak bazı yollar ve teknikler önererek üstesinden nasıl gelebileceğinizi sizlere aktarıyoruz.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir yönetici ya da iş adamı profilinde olan birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunmaktayız.

Bu eğitimde; enerji kaynakları, yenilenebilir enerji ve yenilenebilir enerji kaynakları, rüzgar enerjisi, rüzgar ölçüm istasyonları kurma ve rüzgar türbini yapım aşamalarını öğrenme ve rüzgar enerjisi sistemi kurma konusunda gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahip olacaksınız.

Eğitim Toplamda 20 Eğitimden Oluşmaktadır. Bu bölümlerin takibi sizin hızınıza bağlı olarak değişmektedir.

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay