• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Profesyonel İnovasyon Yönetimi Uzmanlığı Eğitimi

   
Fiyat : 225 TL 
Ürün Özellikleri
Online İnovasyon Yönetimi Uzmanlığı Eğitimi Rekabetin arttığı günümüzde sürdürülebilir bir üstünlük elde etmek için işletmelerde denememişi denemek, o
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online İnovasyon Yönetimi Uzmanlığı Eğitimi

Rekabetin arttığı günümüzde sürdürülebilir bir üstünlük elde etmek için işletmelerde denememişi denemek, olmayanı yaratmak, hızlı ve inovatif olmak, sürekli yeni fikirler geliştirerek uygulamaya koymak işletme yöneticilerinin yeni tarzlarını oluşturmuştur. Bu yüzden de inovasyon ve inovasyon yönetimi hayati önem kazanmaktadır. Bu eğitim ile sizlere inovasyon yönetimi hakkında sizlere kolaylık sağlayacak bazı yollar ve teknikler önererek üstesinden nasıl gelebileceğinizi sizlere aktarıyoruz.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir yönetici ya da iş adamı profilinde olan birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz.

Bu eğitimde; inovasyon kavramı, inovasyon yönetimi kavramı ve inovasyon stratejileri konusunda gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahip olacaksınız.

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay