• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Online Etkili Sunum Teknikleri Eğiticinin Eğitimi

   
Fiyat : 225 TL 
Ürün Özellikleri
Etkili Sunum Teknikleri Eğiticinin Eğitimi Bu program Akademi Lider uzmanlık eğitimlerinin bir araya gelmesinden oluşmaktadır. Profesyonel Etkili Sun
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online Etkili Sunum Teknikleri Eğiticinin Eğitimi

Bu program Akademi Lider uzmanlık eğitimlerinin bir araya gelmesinden oluşan bir kurs programıdır. Profesyonel Etkili Sunum Teknikleri, Diksiyon Kursu, Profesyonel Eğiticinin Eğitimi Kursu ve Beden Dili Uzmanlığı Eğitimlerini Tamamlayarak ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ EĞİTMENİ SERTİFİKASINA sahip olacaksınız.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir Etkili Sunum Teknikleri Eğitmeninin ihtiyaç duyacağı bilgileri edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyoruz.

Bu eğitimde; Beden Dili, Diksiyon, Etkili Sunum ve Eğitmenlik alanında gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma fırsatının sahibi olacaksınzız.

Eğitim Toplamda 150’den Fazla Dersten Oluşmaktadır. Bu bölümlerin takibi sizin de hızınıza bağlı olmak değişmektedir. Hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz. Hemen Alın Hemen Başlayın! Hemen Sertifikası sizin olsun!

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay