• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Online İnsan Kaynakları Eğiticinin Eğitimi

   
Fiyat : 270 TL 
Ürün Özellikleri
İnsan Kaynakları Eğitmenliği Programı Bu program Akademi Lider uzmanlık eğitimlerinin bir araya gelmesinden oluşmaktadır. İnsan Kaynakları ve Kariyer
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online İnsan Kaynakları Eğitmenliği Programı

Bu program Akademi Lider uzmanlık eğitimlerinin bir araya gelmesinden oluşmasına denmektedir. İnsan Kaynakları ve Kariyer Uzmanlığı, Profesyonel Eğiticinin Eğitimi Kursu, Protokol Kuralları ve Yönetici Asistanlığı Eğitimlerini Tamamlayarak İNSAN KAYNAKLARI EĞİTMENİ SERTİFİKASINA sahip olacaksınız.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir İnsan Kaynakları Eğitmeninin ihtiyaç duyacağı bilgileri edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyoruz.

İnsan Kaynakları Eğitmenliği yaptığınız süre boyunca, insan kaynakları ve kariyer üzerine bilgi ve becerilerin yanında profesyonel eğitmen bilgi ve becerilerini de iyi anlamanızı sağlayacak bir programdır. Bu eğitimde; İnsan Kaynakları ve Kariyer, Protokol Kuralları, Yönetici Asistanlığı ve Eğitmenlik alanında gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahip olacaksınız.

Hemen Alın Hemen Başlayın! Hemen Sertifikanızın sahibi olun!

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay