• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Online NLP Danışmanlık Eğitimi

   
Fiyat : 270 TL 
Ürün Özellikleri
NLP Danışmanlık Programı Bu program Akademi Lider uzmanlık eğitimlerinin bir araya gelmesinden oluşmaktadır. NLP Practitioner Eğitimi ve Profesyonel
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online NLP Danışmanlık Programı

Bu program Akademi Lider uzmanlık eğitimlerinin bir araya gelmesinden oluşan eğitimlerdir. NLP Practitioner Eğitimi ve Profesyonel Danışmanlık Eğitimlerini Tamamlayarak NLP DANIŞMANI SERTİFİKASINA sahip olacaksınız.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir NLP Danışmanının ihtiyaç duyacağı bilgileri edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz.

NLP Danışmanlığı yaptığınız süre boyunca, psikoloji üzerine bilgi ve becerilerinin yanında profesyonel NLP, profesyonel danışmanlık bilgi ve becerilerini de iyi anlamanıza olanak sağlamaktadır. Bu eğitimde; NLP ve Danışmanlık alanında gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma fırsatı yakalayacaksınız.

Eğitim Toplamda 100’ den Fazla Dersten Oluşmaktadır. Bu bölümlerin takibi sizin de hızınıza bağlı olmak değişmektedir. Hızlı bir şekilde bitirebilmek siizn elinizdedir. Hemen Alın Hemen Başlayın! Hemen Sertifikanıza Kavuşun!

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay