• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Online Aile Danışmanlığı Eğitimi

   
Fiyat : 1035 TL 
Ürün Özellikleri
Programa online olarak katılabilirsiniz. Hem vaktiniz hem de paranız cebinizde kalacak, istediğiniz zaman istediğiniz saatte ve koşulda eğitimlerimizi
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

 Programa online olarak katılabilirsiniz. Hem vaktiniz hem de paranız cebinizde kalacak, istediğiniz zaman istediğiniz saatte ve koşulda eğitimlerimizi tamamlayabileceksiniz. Bu Eğitim ile Uluslararası Geçerli Öğrenci Koçluğu Sertifikası & Eğitim Danışmanlığı Sertifikası & Öğrenci Mentorluğu Sertifikası & Profesyonel Bir Meslek Olarak Koçluk Sertifikasınakavuşacaksınız. Toplam 4 Adet Uluslararası Geçerli Sertifika sahibi olacaksınız.

Bu program Akademi Lider tarafından hazırlanmış çok özel bir öğrenci koçluğu eğitimi programdır. Hemen Başlamak İçin SEPETE EKLE butonunu tıklayıp ödemenizi yapın kursunuz profilinize tanımlanacaktır.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir öğrenci koçunun ihtiyaç duyacağı bilgileri edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz.

Öğrenci Koçluğu yaptığınız süre boyunca, psikoloji üzerine bilgi ve becerilerinin yanında öğrenme ve koçluk bilgi, becerilerini de iyi anlamanız gerekmektedir. Bu eğitimde; Öğrenci, Koçluk, Mentorluk ve danışmanlık konularında gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma fırsatına sahip olacasınız.

Bölümlerin takibi sizin de hızınıza bağlı olmak değişmektedir. Hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz. Hemen Alın Hemen Başlayın! Hemen Sertifikanıza Sahip Olun!!

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay