• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Profesyonel Baristalık Eğitimi

   
Fiyat : 650 TL 
Ürün Özellikleri
Online Profesyonel Baristalık Eğitimi Baristalık; cafe & barlarda gerçekleştirilen içecek siparişlerini hazırlayan servis personelidir. Bu eğitim ile
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online Profesyonel Baristalık Eğitimi
Baristalık; cafe & barlarda gerçekleştirilen içecek siparişlerini hazırlayan servis personelidir. Bu eğitim ile sizlere baristalık hakkında sizlere kolaylık sağlayacak bazı yollar ve teknikler önererek üstesinden nasıl gelebileceğinizi sizlere aktarıyoruz.

Bu eğitim içerisinde menüde yer alabilecek kahve ve çay çeşitlerinin nasıl yapıldığı, kokteyller ve diğer tüm sıcak ve soğuk içeceklerin hazırlanışı ve bar yönetimi gibi bilgiler yer almaktır.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir restoran veya cafe sahibi, yönetici ya da bu alanı kendine meslek olarak edinen birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kacırılmayacak bir fırsat sunuyoruz.

Bu eğitimde; bar kavramı ve baristalık konusunda gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma fırsatı sahip olacaksınız.

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay