• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     İş Hukuku Eğitimi

   
Fiyat : 225 TL 
Ürün Özellikleri
İş dünyasının en önemli konularından biri olan iş ve sosyal güvenlik hukuku konusunda uzman kişiler yetiştirmek, bu alandaki bilgi eksikliğini amacıyl
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
İş dünyasının en önemli konularından biri olan iş ve sosyal güvenlik hukuku konusunda uzman kişiler yetiştirmek, bu alandaki bilgi eksikliğini amacıyla gündeme gelmiştir.
İş hukuku, sosyal güvenlik, ücret ve tazminatların vergilendirilmesi, iş sağlığı ve güvenliği ve bordro gibi konularda işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayacak uzman personel talebi fazla olmasına rağmen, bu alanda yetişmiş az sayıda personel bulunmaktadır.
Program, uygulamaları doğru ve süreklilik arz edecek şekilde hayata geçiren, gerek pratik gerekse teknik bilgi ve alt yapıya sahip, donanımlı personel yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Kimin için?
Üst Düzey Yöneticiler, İnsan Kaynakları Tüm birim personeli, Avukatlar, Sendikacılar, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler, Yeminli Mali Müşavirler, Mali Uzmanlar, Muhasebe Uzmanları, Mali İşler Denetçileri,Pek çok Özel ve Kamu Sektörleri, Öğrenciler ve sosyal güvenlik alanında uzmanlaşmak ve meslek sahibi olmak isteyen kişilere hitap etmektedir.

Online Sertifikalı Egitimler
 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay