• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Online Psikoloji Danışmanlık Eğitimi

   
Fiyat : 430 TL 
Ürün Özellikleri
Psikoloji Danışmanlık Programı Bu program Psikoloji bilimine ilgi duyan ve bu konuda başta kendisine ve çevresine yardımcı olmak isteyen kişiler için
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online Psikoloji Danışmanlık Programı

Bu program Psikoloji bilimine ilgi duyan ve bu konuda başta kendisine ve çevresine yardımcı olmak isteyen kişiler için uygundur. Psikoloji Uzmanlık Derslerinin yanında temel danışmanlık ve iletişim derslerini de içerisine almaktadır.Profesyonel Psikoloji Danışmanlık Eğitimlerini Tamamlayarak PSİKOLOJİ DANIŞMANLIĞI SERTİFİKASI şansına sahip olacaksınız.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir Psikoloji ile ilgilenen kişilerin ihtiyaç duyacağı bilgileri edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz.

Psikoloji Danışmanlığı yaptığınız süre boyunca, psikoloji üzerine bilgi ve becerilerinin yanında profesyonel danışmanlık bilgi ve becerilerini de iyi anlamanız gerekmektedir. Bu eğitimde; Psikoloji, Beden Dili ve Danışmanlık alanında gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahip olacaksınız.

Eğitim Toplamda 100 Eğitimden Oluşmaktadır. Bu bölümlerin takibi sizin de hızınıza bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz. Fazla vakit ayırmanız halinde 2-3 gün içerisinde bitirebilirsiniz. Hemen Alın Hemen Başlayın! Hemen Sertifikasına Sahip Olun!

Kimler için Uygundur?

Psikoloji Danışmanlığı meslek edinmek isteyenler,
Psikoloji Danışmanlığı becerilerini geliştirmek isteyenler,
Psikoloji Danışmanlığında uzman yaklaşımları kullanmak isteyen profesyoneller,
Psikoloji alanında daha etkin ve başarılı olmayı amaçlayanlar.

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay