• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlık Eğitimi

   
Fiyat : 630 TL 
Ürün Özellikleri
İş Sağlığı ve Güvenliği (OHSAS 18001) Uzmanlık Eğitimi OHSAS 18001 (Occupational Health and Safety Assessment Series); İngiliz Standartlar Enstitüsü
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online İş Sağlığı ve Güvenliği (OHSAS 18001) Uzmanlık Eğitimi

OHSAS 18001 (Occupational Health and Safety Assessment Series); İngiliz Standartlar Enstitüsü kısaca BSI (British Standartds Instıtute) tarafından yayımlanmış bir İş Sağlığı ve Güvenliği standardıdır. OHSAS 18001 bir ISO standardı olmayıp kuruluşların ürün ve hizmetlerinin güvenliğinden çok çalışanın sağlığına ve işin güvenliğine yönelik bir standarttır. OHSAS 18001 eğitimi  ile işletmenizde bu standardı nasıl uygulayabileceğinizi sizlere aktarıyoruz.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir yöneticinin ya da kalite uzmanı profilinde olan birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmıyacak bir fırsat sunuyoruz.

Bu eğitimde; İş sağlığı, iş güvenliği ve OHSAS 18001 konusunda gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahip olacaksınız.

Eğitim Toplamda 21 Eğitimden Oluşmaktadır. Uzaktan Eğitim ile Bu bölümlerin takibi sizin hızınıza bağlı olarak değişim göstermektedir.

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay