• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Uzmanlık Eğitimi

   
Fiyat : 360 TL 
Ürün Özellikleri
Online ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi ISO 9001 Ürünün iyileştirilmesi, geliştirilmesi, üretimi, ürünün satış öncesi ve sonrası servis işleml
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi

ISO 9001 Ürünün iyileştirilmesi, geliştirilmesi, üretimi, ürünün satış öncesi ve sonrası servis işlemleri dahil olmak üzere işletmeler için kalite güvencesi standardıdır. ISO 9001 kalite yönetimi eğitimi ile işletmenizde bu kalite standardını nasıl arttıracağınızın üstesinden nasıl gelebileceğinizi sizlere aktarıyoruz.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir yöneticinin ya da kalite uzmanı profilinde olan birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmıyacak bir fırsat sunuyoruz.

Bu eğitimde; ISO 9001 kavramı ve kalite yönetim sistemi konusunda gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahipğ olacaksınız.

Eğitim Toplamda 20 Eğitimden Oluşmaktadır. Bu bölümlerin takibi sizin hızınıza bağlı olarak değişkenlik gösteriri. Hızlı bir şekilde bitirebilmek sizin elinizde.

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay