• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitmenliği Eğitimi

   
Fiyat : 520 TL 
Ürün Özellikleri
Online ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitmenliği Bilgi diğer önemli ekonomik varlıklar gibi, bir işletme için değeri olan ve bu nedenle u
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitmenliği

Bilgi diğer önemli ekonomik varlıklar gibi, bir işletme için değeri olan ve bu nedenle uygun olarak korunması gereken bir varlıktır. Bilginin korunmaması, büyük ve çözülmesi zor problemlere neden olabilir. Bu problemin temel çözümü bilgi güvenliğinin sağlanmasıdır. Bilgi güvenliği yönetim sistemi eğitmenliği ile bu problemlerin üstesinden nasıl gelebileceğinizi ve bu konuda nasıl eğitmen olacağınızı sizlere aktarıyoruz.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir yöneticinin, eğitmenin ya da Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi uzmanı profilinde olan birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz.

Bu eğitimde; bilgi güvenliği kavramı, bilgi yönetimi ve eğitmenlik becerileri konusunda gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahip olacaksınız.

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay