• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Profesyonel Pazarlama Akademisi

   
Fiyat : 430 TL 
Ürün Özellikleri
Profesyonel Pazarlama Yöneticisi Eğitimi Profesyonel Pazarlama Yönetimi derslerinin anlatıldığı bu eğitimde pazarlama paradigması ve pazarlama yöneti
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online Profesyonel Pazarlama Yöneticisi Eğitimi

Profesyonel Pazarlama Yönetimi derslerinin anlatıldığı bu eğitimde pazarlama paradigması ve pazarlama yönetimi dersleri geniş bir ölçüde verilemktedir.

Online Profesyonel Müzakere Teknikleri Uzmanlığı Eğitimi

Müzakere karşılıklı anlaşma yoluyla bir sonuca varabilmektedir. Online Müzakere Teknikleri Uzmanlığı eğitimi ile bu sonuçlara istenilen düzede nasıl varabilirsiniz bunları anlatıyoruz. Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir yöneticinin ya da müzakere yöneticisi profilinde olan birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için KAÇIRILMIYACAK bir fırsat sunuyoruz.

Online Profesyonel Yeni Yönetim Teknikleri Uzmanı Eğitimi

Yöneticilik başkaları vasıtasıyla iş görmek demektir. Lakin günümüzde yöneticilik bu tanımın çok ötesinde bir kavramdır. Yeni Yönetim Teknikleri Uzmanı Eğitimi ile yöneticilikte istenilen düzeyde nasıl gelebileceğimizi anlatıyoruz.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir yöneticinin ya da yönetici adayına ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için harika bir fırsat sunuyoruz.

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay