• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     İç Mimari ve Mobilya Tasarımı Uzmanlığı Kursu – (AutoCad Destekli)

   
Fiyat : 520 TL 
Ürün Özellikleri
İç Mimari ve Mobilya Tasarımı Uzmanlığı Kursu – (AutoCad Destekli) İç Mekan Mimarisi ve Mobilya Tasarımı, yaşanabilir ve sürdürülebilir tasarımlar olu
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

 Online İç Mimari ve Mobilya Tasarımı Uzmanlığı Kursu – (AutoCad Destekli)

İç Mekan Mimarisi ve Mobilya Tasarımı, yaşanabilir ve sürdürülebilir tasarımlar oluşturmak ve insanlara hayal ettikleri ortamı sağlamak konusunda her zaman dikkatleri üzerine çeken bir konu olma özelliği taşımaktadır.

İç mekanlar yaşam tarzını yansıtan alanlardır. Kullanıcılar da iç mekanlarda kendilerini yansıtan tasarımları arayacaktır. Gelişen teknoloji ve artan iç mekan ihtiyaçlarının doğal bir sonucu olarak İç Mekan ve Mobilya Tasarımı profesyonellerine ihtiyaç duyulmaya başlanmıştır.

Uzmanların ve danışmanların iç mekan ve mobilya tasarımı alanında faaliyetleri artmıştır ve sürekli artmaktadır. Bu kurs ile sizlere iç mekanların tasarlanması konusunda dikkat edilecek, iç mekanın ve mobilyaların tasarlanması sırasında ve üretim aşamasında dikkat edilmesi gerekenleriszilere aktarıyoruz..

Hem teorik bilgileri hem de uygulamaya dönük bilgileri edinebileceğiniz kursumuzla profesyonel kariyerinize yön verebilirsiniz. İç Mekan Tasarımı ve Mobilya Tasarımı projelerinde sizlere kolaylık sağlayacak bazı yollar ve teknikler önererek sorunları ortadan kaldırıypruz.

Bu Eğitim ile Autocad Eğitimi & Sertifikası Hediyemiz olacaktır.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir yönetici ya da iş adamı profilinde olan birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz.

Bu eğitimde; mekan, iç mekan, iç mekan tasarımı, mobilya tasarımı, ergonomi ve bilgisayar destekli tasarıma dönük konularda gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahip olacaksınız.

Eğitim Toplamda 20 Eğitimden Oluşmaktadır. Bu bölümlerin takibi sizin hızınıza bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay