• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Online Diksiyon Eğiticinin Eğitimi

   
Fiyat : 430 TL 
Ürün Özellikleri
Diksiyon Eğitmenliği Programı Bu program Akademi Lider uzmanlık eğitimlerinin bir araya gelmesinden oluşmaktadır. Diksiyon Kursu, Profesyonel Eğitici
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Diksiyon Eğitmenliği Programı

Bu program Online Sertifikalı Eğitim de uzmanlık eğitimlerinin bir araya gelmesinden oluşmaktadır. Diksiyon Kursu, Profesyonel Eğiticinin Eğitimi Kursu, Etkili Sunum Teknikleri Kursu ve Profesyonel Beden Dili Kursu Eğitimlerini Tamamlayarak DİKSİYON EĞİTMENİ SERTİFİKASINA sahip olacaksınız.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir Diksiyon Eğitmeninin ihtiyaç duyacağı bilgileri edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyoruz.

Bu eğitimde; Beden Dili, Etkili Sunum Teknikleri ve Eğitmenlik alanında gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahip olacaksınız.

Eğitim Toplamda 100’den Fazla Eğitimden Oluşmaktadır. Bu bölümlerin takibi sizin de hızınıza bağlı olarak değişmektedir. Hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz. Hemen Bu Fırsatı Kaçırmatın! Hemen Sertifikanıza Kavuşun!

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay