• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Kurumsal Kaynak Planlama Uzmanlık Eğitimi

   
Fiyat : 520 TL 
Ürün Özellikleri
Kurumsal Kaynak Planlama (Enterprise Resource Planning) bir kurumda süregelen tüm bilgi akışının bütünleşmesini sağlayan ticarî yazılım paketleridir.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Kurumsal Kaynak Planlama (Enterprise Resource Planning) bir kurumda süregelen tüm bilgi akışının bütünleşmesini sağlayan ticarî yazılım paketlere denir. Yöneticilere, aylık raporları beklemeden ve diğer aylık raporlarla çapraz kontrole gerek kalmadan kendi bilgisayarlarından gerçek zamanlı işletme bilgilerini görme olanağı verir Bu eğitim ile kurumsal kaynak planlama ile ilgili bazı yollar ve teknikler önererek sorunları sorun olmaktan çıkarıyoruz.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir yönetici ya da iş adamı profilinde olan birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz.

Bu eğitimde; ERP kavramı, ERP sisteminin faydaları, maliyeti, ERP yazılımının uygulanması, implementasyon süreçleri, Microsoft Dynamics AX uygulaması kullanımı vd. konular hakkında gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahip olacaksınız.

Eğitim Toplamda 30 Eğitimden Oluşmaktadır. Bu bölümlerin takibi sizin hızınıza bağlı olarak değişmektedir.

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay