• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Katılım Bankacılığı (Faizsiz Bankacılık) Uzmanlık Eğitimi

   
Fiyat : 315 TL 
Ürün Özellikleri
Katılım Bankacılığı (Faizsiz Bankacılık) Uzmanlık Eğitimi Türkiye’ de ise “Katılım Bankacılığı” olarak da bilinen faizsiz bankacılığı, fon toplamada v
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online Katılım Bankacılığı (Faizsiz Bankacılık) Uzmanlık Eğitimi

Türkiye’ de ise “Katılım Bankacılığı” olarak da bilinen faizsiz bankacılığı, fon toplamada ve fon kullanımında kâr ve zarar paylaşımına dayalı olarak çalışan, faaliyetlerinden elde edilen kâr ve zararı ortaklık esasında paylaşan ve İslami esaslara göre faaliyet gösteren kurumlar olarak faaliyet gösteren bankalara denir. Bu eğitim ile faizsiz bankacılık ile ilgili bazı yollar ve teknikler önererek sorunları sorun olmaktan çıkarıyoruz.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir yönetici, banka memuru ya da iş adamı profilinde olan birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyoruz.

Faizsiz bankacılık kavramı, Türkiye’de faizsiz bankacılığın işleyişi, faizsiz bankacılık kanunları, Katılım bankalarının fon toplama yöntemleri vd. konular hakkında gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahip olacaksınız.

Eğitim Toplamda 22 Eğitimden Oluşmaktadır. Bu bölümlerin takibi sizin hızınıza bağlı olarak değişmektedir.

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay