• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     İthalat Eğiticinin Eğitimi

   
Fiyat : 430 TL 
Ürün Özellikleri
Online Profesyonel İthalat Eğitmenliği Eğitimi İthalat yurtdışında üretilmiş bir malın, ülkedeki alıcılar tarafından satın alınmasına denir. Dış tica
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online Profesyonel İthalat Eğitmenliği Eğitimi

İthalat yurtdışında üretilmiş bir malın, ülkedeki alıcılar tarafından satın alınmasına denmektedir. Dış ticaret verilerinin en önemli başlıklarından biri olan ithalat, ihracatla beraber bir ülkenin dış ticaret dengesinin oluşturmaktadır. Bu eğitim ile ithalat sürecinde eğitmen olmak isteyenlere yönelik bütünleşik bir program sunmaktayız.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir ithalat eğitmeninin ya da iş adamı profilinde olan birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz.

Bu eğitimde; ithalat kavramı ve eğitmen eğitimi konusunda gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahip olacaksınız.

Eğitimin sonunda global geçerli 2 adet sertifika alacaksınız İthalat Eğitmeni sertifikası ile İthalat uzmanı sertifikasına sahip olacaksınız.

Online Sertifikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay