• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     İkna Teknikleri Eğiticinin Eğitimi

   
Fiyat : 520 TL 
Ürün Özellikleri
Profeyonel İkna Teknikleri Eğiticinin Eğitimi İkna yönetimi bir toplumsal etkileme biçimidir. İnsanlara akılcı ve simgesel yollarla bir fikir, tutum
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Profeyonel İkna Teknikleri Eğiticinin Eğitimi Sertifikası

İkna yönetimi bir toplumsal etkileme biçimine verilen addır. İnsanlara akılcı ve simgesel yollarla bir fikir, tutum veya eylemin benimsetilmesine doğru kılavuzluk etme sürecine verilen addır. İknanın amacına ulaşmada kullandığı yöntem amaca doğru zorlamak yerine amacı ilgi çekici kılmaya olanak sağlamaktadır. Bu eğitimde ikna yöntemini ve eğitmenlik gibi sorunların nasıl üstünden geleceğinizi anlatıyoruz.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir İkna teknikleri uzmanının ihtiyaç duyacağı bilgileri edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz..

İkna teknikleri uzmanlığı yaptığınız süre boyunca, ikna psikolojisi üzerine bilgi ve becerilerinin yanında öğrenme ve ikna bilgi, becerilerini de iyi derece de anlayacaksınız. Bu eğitimde; İkna tekniklerinin detaylı konularıyla, gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahip olacaksınız.

Eğitimi hemen bitirebilir ve sertifikanızı alabilirsiniz bu sizin hızınıza bağlıdır.

Kimler Katılmalıdır?

  • İkna Teknikleri konusunu ve danışmanlığını meslek edinmek
  • İkna Teknikleri alanında becerilerini geliştirmek 
  • İkna Teknikleri konusunda uzman yaklaşımları kullanmak isteyen profesyoneller,
  • İkna etme alanında daha etkin ve başarılı olmayı amaçlayanlar,
  • Öğrenciler ve çalışanlar,
  • Eğitimciler

Eğitimin sonunda uluslararası geçerliliği bulunan İngilizce dilinde 2 Adet sertifika verilecektir; İkna Teknikleri Uzmanlığı Sertifikası ve İkna Teknikleri Eğitmenliği sertifikada online ibaresi bulunmamaktadır. Sertifikaların üzerinde soğuk mühür ve uluslararası üyeliklerin kaşeleri bulunmaktadır. Ayrıca şirket belgeleri onayları da yer almaktadır. Yurt içi gönderimlerde Kargo ücretsizdir. Yurt dışı sertifika gönderimlerinde kargo ücreti alıcıya aittir.

Online Sertfikalı Eğitimler

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay