• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Etkili İletişim, Beden Dili ve İmaj Yönetimi Eğitimi

   
Fiyat : 430 TL 
Ürün Özellikleri
İnsanlar çalışma ve günlük yaşamlarında sürekli birbirleriyle açık ve sağlıklı bir iletişim içerisinde olmak isterler. Etkili iletişimde iletilmek ist
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

İnsanlar çalışma ve günlük yaşamlarında sürekli birbirleriyle açık ve sağlıklı bir iletişim içerisinde olmak istemektedir. Etkili iletişimde iletilmek istenen mesajın etkin bir biçimde alıcıya ulaştırılması için, kişiler arası iletişim planı, tutarlılık, kademeli iletim, zamanlama, geri bildirim ve iletinin tonu çok fazla önem sarf etmektedir.

Aynı zamanda insanlar üzerinde etki yaratmak ve düşüncelerinizi ifade etmek için doğru kelime kullanımının önemi olduğu kadar karşınızdaki kişileri ikna etmek de özel bir kabiliyet ve beceri gerektirmektedir. Bu becerinin kazanılması ile karşınızdaki kişilerin karar verme stilini analiz edilmesi suretiyle onların bakış açısının değişmesi ve direncinin kırılması olanak olmaktadır.

Başarılı bir kariyer ve sosyal ilişki sağlamak amacıyla karşınızdaki kişileri ikna etmeye yönelik teknikler ile ilişkilerin kalıcı olarak bozulmasını ve kötü iletişime engel olunması amacıyla etkili iletişim tekniklerinin öğrenilmesi günümüzde  çok fazla önem kazanmaktadır.

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay