• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Franchising Uzmanlık Eğitimi

   
Fiyat : 650 TL 
Ürün Özellikleri
Franchising Uzmanlık Eğitimi Franchising, bir markanın imtiyaz sahibi, belli şartlar
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online Franchising Uzmanlık Eğitimi
Franchising, bir markanın imtiyaz sahibi, belli şartlar dahilinde işin yönetim ve yürütülmesine ilişkin destek sağlayarak, belirli bir maddi bedel karşılığında, bağımsız yatırımcılara markasını kullandırabilir. Bu iş ilişkisine “franchising” denir. Franchising eğitimi ile franchising sistemi ile ilgili bazı yollar ve teknikler önererek sorunlarınızı sorun olmaktan çıkarıyoruz.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir girişimci, yönetici ya da iş adamı profilinde olan birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat sunuyoruz.

Franchising’ in genel özellikleri, franchising sisteminde alıcı türleri, franchisor (franchising veren) olma aşamaları, franchisee’ lerin (franchising alıcısı) seçimi, işletme el kitabı ve broşürlerin hazırlanması, franchising sözleşmesinin hukuki niteliği, franchisor’ ın (franchising veren) borçları, franchising sözleşmesinin devri vd. konular hakkında gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansı yakalayacaksınız.

Eğitim Toplamda 31 Eğitimden Oluşmaktadır. Bu bölümlerin takibi sizin hızınıza bağlıdır

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay