• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Online İnsan Kaynakları Yönetimi Danışmanlığı

   
Fiyat : 300 TL 
Ürün Özellikleri
İnsan Kaynakları Yönetimi Danışmanlığı Programı Bu program Akademi Lider uzmanlık eğitimlerinin bir araya gelmesinden oluşmaktadır. İnsan Kaynakları
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online İnsan Kaynakları Yönetimi Danışmanlığı Programı

Bu program Akademi Lider uzmanlık eğitimlerinin bir araya gelmesinden oluşmaktadır. İnsan Kaynakları ve Kariyer Uzmanlığı, Profesyonel Danışmanlık Programı, ve Psikoloji Uzmanlık Eğitimlerini Tamamlayarak İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ DANIŞMANI SERTİFİKASINI alacaksınız.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir İnsan Kaynakları Yönetimi Danışmanının ihtiyaç duyacağı bilgileri edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat sunuyoruz.

İnsan Kaynakları Yönetimi Danışmanlığı yaptığınız süre boyunca, insan kaynakları üzerine bilgi ve becerilerinin yanında profesyonel danışmanlık bilgi ve becerilerini de iyi anlamalısınız. Bu eğitimde; İnsan Kaynakları ve Kariyer, Psikoloji ve Danışmanlık alanında gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahip olacaksınız.

Kimler Katılmalıdır?

İnsan Kaynakları Yönetimi Danışmanlığını meslek edinmek isteyenler,
İnsan Kaynakları Yönetimi Danışmanlığı becerilerini geliştirmek isteyenler,
İnsan Kaynakları Yönetimi Danışmanlığında uzman yaklaşımları kullanmak isteyen profesyoneller,
İnsan Kaynakları Yönetimi alanında daha etkin ve başarılı olmayı amaçlayanlar,
İnsan Kaynakları Yönetimi konusunda ekibinin daha etkin olmasını amaçlayanlar İnsan Kaynakları Yönetimi Programına katılabilirler.

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay