• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANASAYFA


     Mobbing Uzmanlık Eğitimi

   
Fiyat : 475 TL 
Ürün Özellikleri
Mobbing Uzmanlık Eğitimi Mobbing bireyin veya örgütün belirli bir kişiye yönelik uyguladığı periyodik, küçük düşürücü psikolojik baskı, haksız söz ve
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Online Mobbing Uzmanlık Eğitimi

Mobbing bireyin veya örgütün belirli bir kişiye yönelik uyguladığı periyodik, küçük düşürücü psikolojik baskı, haksız söz ve davranışlara verilen addır.  Mobbing, isteyerek ya da farkında olmadan bir veya daha fazla kişiye yönelik, maruz kalan kişi tarafından istenmeyen aşağılama, saldırma gibi tatsız bir iş ortamının var oluşuna sebep olan olumsuz davranışlar bütününe denir. Bu eğitim ile sizlere Mobbing hakkında sizlere kolaylık sağlayacak bazı yollar ve teknikler önererek bu sorunların üstünden gelebilmenizi sağlıyoruz.

Uluslararası standartlarda hazırlanmış bu program ile bir yönetici, kariyerinde başarılı olmak isteyen kişiler profilinde olan birinin ihtiyaç duyacağı bilgilerini edinmek ve bu bilgileri kullanma becerilerini geliştirmek isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat sunuyoruz.

Bu eğitimde; mobbing kavramı, işletmelerde mobbing uygulaması, mobbingle mücadele yöntemleri konusunda gerekli olan bilgilere geniş bir açıdan bakma şansına sahip olacaksınız.

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
İl
Eğitim Tercihi
İçerik Detay